Regionale storing spoedpost en huisartsenpraktijken

20 feb 2018


Update 21 feb 21.25: De storing is verholpen. Op de spoedpost en huisartsenposten fungeren inmiddels alle systemen. Ook de huisartsenpraktijken hebben morgenvroeg weer toegang tot alle gegevens.


Update 21 feb 18:00:
Sinds 17:00 zijn spoedpost en huisartsenposten telefonisch weer normaal bereikbaar via telefoonnummer 0900-8818. Ook kan er weer gewerkt worden in het computersysteem. 

Update 21 feb 11.30:
Inmiddels is de telefoonstoring verholpen en zijn alle huisartsenpraktijken in de regio weer telefonisch bereikbaar via de reguliere nummers. Aan de computerstoring wordt nog hard gewerkt. 

Update 21 feb 8:00 uur:
De storing is nog niet verholpen. Dit betekent dat huisartsenpraktijken in Noord-Limburg momenteel geen toegang hebben tot agenda's, patiëntendossiers en labuitslagen. Daarnaast zijn 8 praktijken op dit moment telefonisch niet bereikbaar: Van Weeghel en De Brink Sevenum, America, De Wildenberg Ysselsteyn, Meerlo, vanNoord en Groenveld Venlo en Kronenberg. Voor meer informatie over deze praktijken kunt u terecht op hun websites.  

Update 20 feb 19.15 uur:
Inmiddels kunnen we binnenkomende gesprekken wel terugbellen (mits het telefoonnummer waarmee u ons belt niet afgeschermd is); wij bellen u dan vanuit de spoedpost zo spoedig mogelijk terug. We blijven ondertussen hard werken om de storing te verhelpen. 

20 feb 18.00 uur: 
Wegens een storing is de huisartsenpost op dit moment telefonisch niet bereikbaar. Wij doen er alles aan om dit zo snel mogelijk te verhelpen. Onze excuses voor het ongemak.