Groot succes Cohesie POH-dag 2019

20 mrt 2019


Het was de eerste keer dat deze Cohesie POH-dag werd georganiseerd door oud-bestuursleden van het Netwerk POH (opgeheven sinds 2018), Cure & Care en Deskundigheidsbevordering van Cohesie. We kunnen met recht spreken van een groot succes!


De POH-dag op 19 maart jl. was gevuld met workshops met gevarieerde relevante onderwerpen die de praktijkondersteuners vooral liet nadenken over hun eigen positie en functioneren. Bij twee workshops, een yoga en een lachworkshop, was het even ‘out of the box’ bewegen. Een beetje onwennig, maar toch lekker lachen, relativeren en ontspannen. Mooi om te zien en te horen was het onderlinge netwerken. Omdat het allemaal praktijkondersteuners van Cohesie waren, was er veel herkenning, maar er werden ook al snel over en weer tips gegeven of zelfs telefoonnummers uitgewisseld.

Uit alle workshops zijn uitkomsten (tips, adviezen, vragen, etc.) verzameld en we gaan nu kijken hoe we deze verder communiceren, zodat de POH-dag ook zijn vruchten afwerpt. De informele opzet van deze dag, de dynamiek in de groepjes, het heerlijk buffet en de unieke muzikale afsluiting van het gelegenheidsduo Eric Cremers en Anja Schers maakten deze dag compleet. De prijsvraag werd gewonnen door Marlène Dekkers van HP Antoniusveld. Haar idee voor een workshop zal bij de volgende POH-dag zéker uitgevoerd worden. Wanneer dát is horen jullie nog!