Huisartsenpost

Acute zorg gedurende avond, nacht en weekend
Stichting Huisartsenposten Noord-Limburg is het onderdeel van Cohesie dat de huisartsenzorg voor spoedgevallen gedurende de avond, nacht, in het weekend en tijdens feestdagen organiseert. De huisartsenpost is bedoeld voor klachten die niet kunnen wachten tot het eerstvolgende spreekuur van uw eigen zorgverlener. Alle huisartsen in de regio Noord-Limburg werken bij toerbeurt op de huisartsenposten in Venlo en Venray.  

Sinds juli 2015 is de huisartsenpost Venlo onderdeel van de Spoedpost Noord-Limburg. Binnen deze spoedpost werken de huisartsenpost, crisisdienst GGZ, tandartsenpost, dienstapotheek en spoedeisende hulp van het ziekenhuis samen aan de organisatie van acute zorg in de regio Noord-Limburg.

Op de website van de spoedpost vindt u informatie over onder andere de werkwijze, locaties, openingstijden en tarieven. Kijk op www.spoedpostnoordlimburg.nl.
Daarnaast bevat de website een korte informatieve animatie en een folder die u kunt downloaden. 

Belangrijk is dat u in alle gevallen eerst telefonisch contact opneemt via het centrale telefoonnummer 0900-8818!

Gewijzigde openingstijden Huisartsenpost Venray

Sinds 3 april 2017 is de acute huisartsenzorg in Noord-Limburg tussen 23.00 en 8.00 uur anders geregeld. Alle acute zorgvragen in de nachten worden voortaan behandeld vanuit de spoedpost in Venlo. Dit betekent dat de huisartsenpost in Venray vanaf die datum ’s nachts gesloten is. Lees meer in de folder hiernaast.